Başkan Bakıcı Güneş Spor Kulübü Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük’ün en köklü spor kulüplerinden biri olan Güneş Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Güneş Spor Kulüp binasında gerçekleştirilen görüşmeye Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Güneş Spor Kulüp Başkanı Ümit Kök ve çok sayıda kulüp üyesi katıldı.

İlçede yıllardır, sporun gelişmesi ve genç sporcuların yetiştirilmesi için çaba sarf eden Güneş Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür eden Başkan Bakıcı; “İlçemizde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sporla sağlıklı bir yaşam sürmeleri için emek veren siz değerli yöneticilerimizin aldıkları görevler bizler için çok önemli bir yer tutmaktadır. Bozüyük Belediyesi olarak Amatör Spor Kulüplerine yaptığımız çalışmalar ortadadır. Bu destek ve işbirliği durmadan devam edecektir” dedi.

Göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklerden dolayı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Bozüyük Belediyesi’ne teşekkür eden Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök; “İlçemizde spor ve sporcuların gelişmesi için çalışan, Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın yapmış olduğu sentetik sahalar ve eski toprak sahanın düzenlenmesi gibi çalışmalar ortadadır. Tüm bu tesisler için ve Amatör Spor Kulüplerine yapmış olduğu destekler için kendilerine teşekkür ediyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda kendilerini yanımızda görmek ve destek vermesi bizler için mutluluk verici” dedi.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Bakıcı spor kulübü yöneticilerinden gelen talep ve istekleri değerlendirerek, ilçede devam eden yatırımları ve projeleri anlattı. Kapalı yüzme havuzu ve diğer spor tesislerinin en kısa sürede Bozüyük’e kazandırılacağını belirten Başkan Bakıcı; “Spor gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve sağlıklı nesiller için gerekli olan yegâne faktördür” dedi.

Güneş Spor Kulübü’nde ki yemeğin ardından gösterdikleri misafirperverlikten dolayı yöneticilere teşekkür eden Başkan Bakıcı, spor kulüpleri ile işbirliği ve istişare toplantılarının her fırsatta tekrarlanacağını belirtti.

Kaynak: İHA