Voleybol Açıklaması Erkekler 1. Lig

Bigadiç Belediyespor: 3 İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Bigadiç Belediyespor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesini 3-1 yendi.

Bigadiç Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi alırken, Bigadiç Belediyespor ikinci seti 25-21, üçüncü seti 25-18, dördüncü seti de 25-23 önde bitirerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası teknik heyet ve voleybolcuları tebrik eden Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, bu sezon hedeflerinin play-off'lara kalmak olduğunu söyledi.

Avcu, karşılaşmada yenik duruma düşmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Voleybolcularımız bizlere büyük bir heyecan ve gurur yaşattı. 20 ilçesi olan güzel Balıkesirimizin tek 1. Lig takımı biziz. Oyuncularımızın başarılarını devam ettirerek Bigadiçimizi ve Balıkesirimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.'' diye konuştu.

Avcu'nun yanı sıra karşılaşmayı Voleybol İl Temsilcisi Sezai Doğan, Bigadiç Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Aygören, AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Bigadiç Belediye Meclis üyeleri Yusuf Demirbaş, Mehmet Özer ve Nazım Özyiğit ve çok sayıda sporsever izledi.

Kaynak: AA