Bisiklette Sponsorluk Anlaşması

Antalyaspor Bisiklet Takımı'nın yeni sponsoru Fiberli oldu Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Tanır:'Antalya'da bisiklet sporunun öncüsü olacağımıza inanıyorum'.

Antalyaspor Bisiklet Takımı, PSL Elektronik bünyesinde bulunan Fiberli markasıyla bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Antalyaspor Bisiklet Takımı ile PSL Elektronik bünyesinde bulunan Fiberli markası arasındaki 1 yıllık sponsorluk anlaşması için Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, imza töreninde yaptığı konuşmada, Fiberli'nin takıma 1 yıllık ulaşım, malzeme ve nakit desteği sağlayacağı söyledi. Bundan sonra takımın 'Fiberli Antalyaspor' adıyla yarışlara katılacağını ifade eden Tanır, '2015 yılında kurulan bisiklet takımı, ulusal ve uluslararası yarışlarda başarılar elde etti. Genç milli takıma seçilen 2 sporcumuz başka kulüplere transfer oldu. Genç, başarılı sporcuları kendi bünyemizde tutarak alt yapıyı güçlendirmek istiyoruz. Bu yıl yol bisikletinin dışında dağ bisikletinde de yarışlara katılacağız. Antalya'da bisiklet sporunun öncüsü olacağımıza inanıyorum.' diye konuştu.

PSL Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk de şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasına dikkati çekmek için takıma sponsor olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve PSL Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk tarafından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Kaynak: AA