Evkur Yeni Malatyaspor Antalya Kampına Hızlı Başladı

Devre arası kampını Antalya Side’de gerçekleştiren Evkur Yeni Malatyaspor günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Selin Otel’in sahasında sabah 11.00, akşam ise 18.30 olmak üzere günde çift antrenmanla güç depolayan sarı-kırmızılılarda futbolcuların kampın ilk günündeki isteği teknik heyeti memnun etti.

Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan çalışmaya kendilerine kulüp bulmaları söylenen Sinan Özkan, Erkan Sekman ve Ahmet Burak Solakel katılmazken, yabancı oyuncuların da kampa bu akşam dahil olacakları ifade edildi.

Takımdaki son durum ve kampla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Güzel bir ortamda çalışmalarımız verimli bir şekilde sürüyor” dedi.



“Kampta hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz”

Ravcı, kampta bir hazırlık maçı da oynamayı planladıklarını söyleyerek, “Kampımız başladı.

Her gün çift çalışma yaparak, verimli bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Tabi yollarımızı ayırdığımız futbolcular vardı. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Onun dışında transferde kadromuza dahil ettiğimiz Sezer de kampımızda. Yabancı oyuncularımı kampa bugün katılacaklar. Kampta bir de hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Umarım ikinci yarıya en verimli şekilde hazırlanırız” dedi.



“Milan’a kendi teklifimizi sunduk”

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Ravcı, “Transferde şu ana kadar bir tek Sezer ile resmi olarak anlaştık. Onun dışında görüştüğümüz isimler var ancak henüz anlaştığımız kimse yok. Santrafor için Milan’a kendi teklifimizi sunduk ve beklemeye geçtik. Onun dışında sol beke acilen transfer yapmamız gerekiyor. Yönetimimizle birlikte istişare halinde transfer çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA