Başaklı Gençler Sporda Buluşuyor

Mamak Belediyesinin hizmete sunduğu spor tesislerinden biri olan Başak Gençlik ve Spor Merkezi gençlere sporun birçok dalında hizmet veriyor. Açıldığı günden bu yana gençlerin gözdesi haline gelen Başak Gençlik ve Spor Merkezinde gençler hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem de profesyonel hocalar eşliğinde spor eğitimi alıyor.

Merkez bünyesinde bulunan basketbol okulu, voleybol, Sayokan ve fitnes kursları ile erkek kadın herkese hitap eden Başak Gençlik Merkezinde hem bireysel hem de takım halinde spor yapma imkanı sağlanıyor. Merkezde yürütülen Basketbol Okulu’nda 6-16 yaş gurubu kız ve erkek basketbol meraklıları cumartesi-pazar günleri eğitim alıyor. Merkezde verilen voleybol kurslarında yine 6-12 yaş aralığında voleybola ilgi duyan çocuklar ve gençler profesyonel hocalardan eğitim alıyor.

Haftanın altı günü hizmet veriyor

Merkezde Türk Savunma Sanatı Olan Sayokan kursları da düzenleniyor. Bayanlara ve erkeklere yönelik fitnes programlarının da düzenlendiği merkezde bayanlar için ayrıca grup egzersizleri step, plates ve zumba eğitimi de veriliyor. Resim ve satranç kursunun da verildiği merkezde gençler isterse masa tenisi, bilardo ve zeka oyunlarında arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebiliyor.

Merkezle ilgili açıklama yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gençlerimize ve çocuklarımıza en güzel şekilde spor yapma imkanı sunuyoruz. Gençlerimiz okulundan ve eğitiminden arta kalan zamanda tesislerimizde güven içerisinde spor yapabilirler" dedi.

Kaynak: İHA