TFF 1. Lig

TFF 1. Ligin 19. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakiplerini yenerek ligde yakaladıkları çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçlarını kazanarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

İki maçta alınan 6 puanla ilk iki için yeniden ümitlendiklerini vurgulayan Kazancıoğlu, yarın oynayacakları Balıkesirspor maçını da kazanarak ligdeki çıkışlarını sürdürmenin hesaplarını yaptıklarını ifade etti.

Kazancıoğlu, Balıkesirspor'un iyi bir ekip olduğu ve kendilerini zorlu 90 dakikanın beklediğine işaret ederek, şunları kaydetti:

'Spor Toto Süper Lig hedefiyle ikinci yarıya başladık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçlarını kazanarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Şimdiki hedef yarın oynayacağımız Balıkesirspor maçı. Deplasmanda karşılaşacağımız Balıkesirspor karşısında 3 puan hedefliyoruz. Kazanarak hem ligdeki çıkışımızı sürdürmek hem de üst sıralardaki rakiplerimizi yakalamak istiyoruz. Zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz ancak 90 dakika iyi mücadele ederek deplasmandan 3 puanla döneceğimize inancımız tam.'

Kaynak: AA