Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Orduspor’da Teknik Direktör Yalçın Gürsoy, Muğlaspor maçını kazanarak tehlike bölgesinden kurtulmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Orduspor’da 3-2 kazanılan 12 Bingölspor maçının sevinci yaşanıyor. Pazar günü deplasman da Muğlaspor ile oynanacak karşılaşmada galibiyet hesapları yapan mor-beyazlılar kazanarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor. Ligin 18. haftasında Bayrampaşa’ya 6-1 mağlup olan Orduspor’da Turgut Kural’ın ardından göreve başlayan Teknik Direktör Yalçın Gürsoy takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Deplasmanda oynayacakları Muğlaspor müsabakasını değerlendiren Gürsoy, galip gelerek tehlike bölgesinden uzaklaşmak, gelecek haftalarda da bu ivmeyi sürdürmek istediklerini belirtti.



“Oyuncularım ellerinden geleni yapacak”

Muğlaspor takımın iyi bir kadroya sahip olduğunu ve galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Gürsoy, “Seyircisiz oynadığımız maçta 12 Bingölspor karşısında alınan 3-2’lik galibiyet gerek bizim için, gerek futbolcularımız için gerekse Orduspor taraftarları için çok önemliydi. Bu ivmeyi devam ettirerek galibiyet almayı ve alt sıralardan kurtulmayı hedefliyoruz. Hafta sonu Muğlaspor ile deplasman da önemli bir maça çıkacağız. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaparak mücadele edecekler. İnşallah Muğla’dan puan ve puanlarla döneriz” dedi.

Kaynak: İHA