Muğla'daki Spor Kulüplerine Yardım

Kulüplerin yardım çeklerini, Muğla Valisi Amir Çiçek verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce, Muğla'daki beş spor kulübüne nakdi yardımda bulunuldu.

Muğla Valiliği 75. Yıl Salonu'nda düzenlenen törende, Muğla Valisi Amir Çiçek kulüp yöneticilerine yardım çeklerini teslim etti.

Törende konuşan Çiçek, spor kulüplerine yardım amacıyla verilen bütçe ödeneğinden amatör spor branşlarının devamı, geliştirilmesi, spor tesisi yapımı, bakım onarım, malzeme, araç gereç ve faaliyetlerde kullanılması şartı ile nakdi yardım yapıldığını söyledi.

Her zaman spor kulüplerinin yanında olduklarını belirten Çiçek, 'Her zamana spor kulüpleri ve sporcularımızın yanındayız. Bugüne kadar ortaya koyduğunuz başarılarınızdan dolayı sizleri ve sporcularınızı kutluyorum. Bu başarılarınız bizler için övünç kaynağı oldu. Sporun altyapısı olan spor sahalarımızı, salonlarımızı hizmetinize sunuyoruz.' dedi.

Törende Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübüne 4 bin, Muğla Dalaman İşitme Engelliler Spor Kulübüne 2 bin 500, Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübüne 2 bin 500, Muğla Gençlik Spor Kulübüne 13 bin 600 ve Muğla Ormanspor Kulübüne 20 bin lira yardım yapıldı.

Kaynak: AA