Adana Demirspor'da Gündem Transfer Tahtası

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, transfer tahtasının açılmamasının teknik heyeti sıkmaya başladığını belirterek, "3 haftadır bekliyoruz ’yarın, yarın, yarın’ diye diye. 13-14 kişiyle bu lig bitmez" dedi. Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ise transfer tahtasını açmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ödenmesi gereken 2 milyon 700 bin lira borcun 2 milyon lirasının ödendiğini, 700 bin lirasının ise yarın ödeneceğini söyledi. Başkan Sözlü, Tiago ve Alican Karadağ ile yarın sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Mavi-lacivertli kulübün teknik direktörü Engin İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında kulübün TFF’ye olan 2 milyon 700 bin liralık borcu yüzünden transfer tahtasının açılmamasına ilişkin, "Bu durum teknik heyet olarak bizi sıkmaya başladı" yorumunda bulundu.

Adana Demirspor’un her sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını anlatan İpekoğlu, şunları söyledi:

"3 haftadır transfer tahtasının açılmasını bekliyoruz. Şu an mevcut kadromuz içerisinde Waldison’un sakatlığı var, Sercan’ın dün antrenmandan sonra sakatlığı oluştu. Pote’de problemler var zaten. Mevcut kadromuz 13-14 kişi. Böyle bir sıkıntılı durumda da play-off yolundaki en büyük rakiplerimizden Denizli’yle oynayacağız bu şartlar altında. Onun için sadece şunu söyleyeceğim, hayırlısıyla bu maçı oynayalım, atlatalım ondan sonra da bakacağız duruma. Biz eğer hedefe oynuyorsak, Samsun, İçel İdman Yurdu maçlarından önce transfer tahtasının açılması gerekiyor. Ödenecek rakamın da çok büyük rakam olduğunu düşünmüyorum Adana Demirspor Camiası açısından. Teknik anlamda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Artık bu konuyla ilgili yorum da yapmak istemiyorum. 3 haftadır aynı şeyler konuşuluyor. 3 haftadır bekliyoruz yarın yarın yarın diye diye. 13-14 kişiyle bu lig gitmez. 6 oyuncumuz kart sınırında. 2-3 sakatımız var. Denizli maçında 2-3 sarı kart cezası futbolcu oldu ne yapacağız önümüzdeki hafta? Bu kadroyla bu lig bitmez."

Sözlü: "Transfer tahtası yarın açılıyor"

Transfer tahtası kaosuna ilişkin açıklama yapan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ise bugün TFF’ye 2 milyon lira ödediklerini, kalan 700 bin lirayı da yarın ödeyeceklerini söyledi.

Sözlü, Tiago ve Alican Karadağ ile de yarın sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Kaynak: İHA