Kadınlar 3. Ligi

Kadınlar 3. Liginin 10. Haftasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kemer Futbol Kulübünü 2-1 mağlup ederken, Tekirdağ kadın futbol ekiplerinden Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise, konuk ettiği Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübüne 1-4 skorla yenildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kadınlar 3. Liginin 10. Haftasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kemer Futbol Kulübü ile Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Spor Kompleksinde karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 mağlup eden Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı yeşil sahalarda rakibine galibiyeti bırakmadı.

Tekirdağ bayan futbol takımı ekiplerinden Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise, evinde konuk ettiği Eskişehir ekiplerinden Çamlıca Gençlik ve Spor Kadın Futbol takımına 1- 4 skorla mağlup oldu.

Tekirdağ ekiplerinden Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bu skorla puanını 12’ye çıkarıp 7. sıradaki yerini korurken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübüne yenilerek ligde 9. sıraya düştü.

Kadınlar 3. Liginin 11 haftasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Bayan Futbol Takımını konuk ederken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise ligin 12. haftasında İstanbul Bayan Futbol ekiplerinden Dudullu’ya konuk olacak.

Kaynak: İHA