Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı ve Boks İl Temsilcisi İlhan: '10 sıklette 480 sporcunun mücadele ettiği şampiyona için adına yakışır bir başlangıç yapıldı. Bu camianın bir parçası olarak gençlerimizin turnuvaya olan ilgisi bizi mutlu etti'

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı ve Boks İl Temsilcisi Dinçer İlhan, 22 Ocak'ta başlayan Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'na 10 sıklette 480 sporcunun katıldığını belirterek, 'Bu camianın bir parçası olarak gençlerimizin turnuvaya olan ilgisi bizi mutlu etti.' dedi.

İlhan, yaptığı yazılı açıklamada, Yalova'nın, Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'na ev sahipliği yapmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Yalova'nın ev sahipliği yaptığı turnuvaya adına yaraşır bir başlangıç yaptığını ifade eden İlhan, şunları kaydetti:

'10 sıklette 480 sporcunun mücadele ettiği şampiyona için adına yakışır bir başlangıç yapıldı. Bu camianın bir parçası olarak gençlerimizin turnuvaya olan ilgisi bizi mutlu etti. Bu kadar geniş bir katılımın yapılacağını bekliyorduk. Geleceğin şampiyonlarını, kentimizde şimdiden izleme imkanı buluyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için katkı sunan Belediye Başkanımız Vefa Salman'a, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanından şampiyonaya gelen 725 kişilik bir kafileyi kentimizde ağırlıyoruz. Bu organizasyon tanıtımın yanı sıra kent ekonomisine de katkı sağlayacak.'

Şampiyonanın final müsabakalarının 28 Ocak Cumartesi günü 90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını belirten İlhan, Yalova halkına, bu çekişmeli maçları izlemelerini önerdi.

Kaynak: AA