Milas'ta Miniklerden Çekişmeli Mücadele

Milas Şehir Stadyumu’nda hafta sonu oynanan maçta, Muğla Mahalli U14 Ligi takımlarından Milasgücüspor U14 ve Yatağanspor U14 takımları karşılaştı.

Müsabakanın Hakemi Muğla bölgesinden Anıl Çivtçi olurken, Muğla Mahalli U14 Ligi takımlarından Milasgücüspor ile Yatağanspor takımları sahaya şu kadro ile çıktılar.

Milasgücüspor U14: Kaleci İzzet, Abdullah, Mustafa, Yiğit, Osman, Yunus, Mahmut, Fırat, Ceyhun, Mızda, Batuhan.

Yatağanspor U14: Kaleci Çağdaş, Efecan, Baran, Emre, Turgut, Feyzullah, Süleyman, İbrahim, Baran Yıldırım, Furkan.

Müsabakaya tempolu başlayan ve attığı kadar birçok gol pozisyonlarını kaçıran Milasgücüspor U14 takımı, maçın 2’nci dakikasında Fırat’la 1-0 öne geçti. Kırmızı-beyazlı takım 7. dakikada Yatağansporlu Baran defansın hatasından yararlanarak, Yatağanspor’un beraberlik golünü kaydetti 1-1. Bu gole Milasgücüspor, Ceyhun’la cevap verdi 2-1. Bu golün ardından Milasgücüsporlu Mahmut, şık bir golle skoru 4-1 yaptı. Devre biterken Milasgücüspor Ceyhun’un ayağından bulduğu golle skoru 5-1 yaptı. Böylece devre 5-1 Milasgücüspor U14 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya oyun temposunu arttıran kırmızı-beyazlı takım, maçın 38. ve 41. dakikasında Ceyhun’un arka arkaya attığı gollerle skor 7-1 oldu. Maçın 43. dakikasında Yatağansporlu Baran, topu çıkarayım derken kendi kalesine gönderdi 8-1. Maçın 50. ve 53. dakikalarında Yatağansporlu Feyzullah, arka arkaya iki gol attı 8-3. Bu dakikadan sonra tempoyu yükselten Milasgücüspor Arda ve Emre’nin arka arkaya attığı gollerle skoru 10-3 yaptı. Müsabaka 10-3 Milasgücüspor üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: İHA