Judonun Kalbi Ordu'da Atacak

Ordu’da 26-29 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Ümitler Judo Türkiye Şampiyonası öncesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Judo Türkiye Şampiyonası 26-29 Ocak tarihlerinde Ordu’da yapılacak. 70 ilden 986 sporcunun katılacağı şampiyonada 65 hakem görev alacak. 26 Ocak Perşembe günü başlayacak olan şampiyona öncesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi fuaye alanında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç katıldı.



Huysuz: “Güzel bir organizasyon geçireceğiz”

Şampiyonanın tanıtım toplantısında konuşan Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, şampiyonanın çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Yapılan hazırlıkları değerlendiren Huysuz, “Ordu’da büyük bir organizasyon düzenliyoruz. Yapılan çalışmalara baktığımız da güzel bir organizasyon geçireceğiz. 70 ilden 986 sporcu ve 65 hakemin katılacağı büyük bir organizasyon olacak. Ordu’da bu tip organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Yılmaz: “Her ay bir Türkiye Şampiyonası”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, Ordu’nun büyük turnuvalara ev sahipliği yapmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Ordu olarak büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Her ay bir Türkiye şampiyonası diye çıktığımız süreçte 15 Temmuz süreci hariç bu takvime uyduk. Bundan sonra da devam edeceğiz. Judo Federasyonunu da desteklerimiz devam edecek. İnşallah güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yapmış oluruz” diye konuştu.



Balkanlıoğlu: “Vatandaşlarımızın katılımı yeni organizasyonlara vesile oluyor”

Ümitler Judo Türkiye Şampiyonası tanıtım toplantısına katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da turizm faaliyetlerinin yanı sıra spor organizasyonlarına arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yapılan şampiyonaların önemine de değinen Balkanlıoğlu, “Ordu her konuda ilerlemeye devam ediyor. Turizm alanındaki ivmesini spor faaliyetlerinde de arttırıyor. Yapılacak olan şampiyona Ordu için çok önemli. Bu sebeple Ordulu vatandaşlarımızın bu tür organizasyonlara seyirci olarak katılmaları, coşkulu tezahüratlar da bulunmaları yetkilileri etkileyecektir ve daha yeni organizasyonların alınmasına vesile olunacaktır” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekitaş, judo kıyafetleri giyerek objektiflere poz verdi.

Kaynak: İHA