Futbol Açıklaması Amatör Süper Lig

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Emre Karaman, Kırklareli Sanayispor karşılaşmasında 19 gol atarak 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli Amatör Süper Lig'de bir maçta 19 gol atarak rakiplerini yendiklerini söyledi.

Hava muhalefeti dolayısıyla 3 haftadır erteleme sürecinde karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Karaman, iç saha avantajını da kullanarak haftasonu karşılaştıkları Kırklareli Sanayispor'u 19-1 yendiklerini anımsattı.

Karşılaşmada üstün başarı gösteren futbolcuları tebrik eden Karaman, 'Üç haftalık aradan sonra oynadığımız Kırklareli Sanayispor müsabakası ile lige kaldığımız yerden güzel bir başlangıç yaptık. Rakibimizin karşısında güzel bir oyun sergiledik ve bol gollü bir karşılaşma oldu. 20 golün atıldığı karşılaşmada 19 golün bizim tarafımızdan atılması bizim açımızdan mutluluk verici oldu. Bu skorda rakibimizin sahaya 9 kişi çıkmasının da etkisi büyük. Kırklareli Amatör Süper Lig'de bir maçta 19 gol atarak tarihe geçtik. Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA