TFF Başkanı Demirören'den Kocaeli Birlikspor'a Övgü

2. ve 3. Lig kulüp başkan ve temsilcileri toplantısında Kocaeli Birlispor’u uzaktan takip ettiğini belirten TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Başkalarından medet ummak yerine proje üretmenizi takdir ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Başkanı Akif Çağatay Kılıç’ın bakanlıkta 2. ve 3. Lig kulüp başkan ve temsilcilerini ağırladığı toplantıda hazır bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kocaeli Birlikspor’u takip ettiğini belirtti.

Toplantıya Kocaeli Birlikspor’u temsilen katılan Sportif Direktör Çağrı Arslan ile bir süre sohbet eden ve federasyona da davet eden TFF Başkanı Demirören, “Kulübünüzü uzaktan takip ediyorum. Şuanda iyi bir noktadasınız. Kocaeli gibi bir şehri üst ligde bir takımın temsil etmiyor olması büyük bir eksiklik. Bunun biz de farkındayız. 2, 3 senedir üst lige çıkma hedefine oldukça yaklaşıyorsunuz. İnşallah bu sene de başarılı bir sezon geçirir ve hedefinizi gerçekleştirirsiniz” dedi.

Erhan Yılmaz’ın kulübü alarak başkanlığını yürütmesini ve genç idarecilerin görev yaptığını takip ettiğini belirten TFF Başkanı Demirören, “Kocaeli’ye belki gelemiyorum. Ancak sizi izliyorum. En kısa zamanda da mutlaka maçınıza geleceğim. Çalışmalarınızı takdir ediyorum. Başkalarından medet ummak yerine kendi projelerinizi üretmenizi, bu yönde çaba harcamanızı takdir ediyorum. İnşallah diğer kulüplerimize de örnek teşkil eder” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA