Şahinbey Belediyesi Sporcuları Turnuvaya Damga Vurdu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Karate turnuvasında iki birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük derecesi elde ederek turnuvaya damga vurdular.

14-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Adıyaman’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Karate karşılaşmalarında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Songül Korkmaz,İsmet Buğra Alkaya, Bünyamin Demir, Nursena Üçtaç ve Ahmet Ataş dereceye girerek Gaziantep’in gururu oldu.

Dereceler gururlandırdı

Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakalarına katılan İsmet Buğra Alkaya +55 kg 1.(Birinci) ve Songül Korkmaz 35 kg ‘da 1. (Birinci),Kata dalında Bünyamın Demir 2.(İkinci) ve Ahmet Ataş 55 kg da 3.(Üçüncü) ve Kata Dalında Nursena Üçtaş 3.(Üçüncü) oldu. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, karatede artık Gaziantep’in en iyi takımlarından biri olduklarını ifade ederek, “Alınan iyi dereceler bizleri çok memnun ediyor. Sporcularımızın bu doğrultuda başarılarınıza yenilerini ekleyeceklerinizi yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA