Okul Sporları Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

Kilis’te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Atletizm müsabakaları sona erdi.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Erkekler, Genç Kızlar ve Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar Atletizm Kros yarışmaları Akpınar yolu koşu parkurunda yapıldı. Yarışmaya, takımlar olarak katılan sporcular zorlu ve çekişmeli geçen yarışmalar sonunda dereceye girme başarısı gösterdi. Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara ödüllerini Spor şube Müdürü Ayhan Çivit ve okulların beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalarında dereceye giren sporcuların Atletizm Federasyonu tarafından yapılacak olan Bölgelerarası Atletizm Kros yarışmalarında Kilis’i temsil edecekleri bildirdi. Dereceye giren takımlar şöyle oluştu:

“Yıldız Kızlar Takım sıralaması 1.Atatürk Ortaokulu, 2. Musabeyli Yatılı Bölge Ortaokulu, 3. Nihat Başoğlu Ortaokulu, 4. Süleyman Demirel Ortaokulu, Yıldız Erkekler Takım Sıralaması 1. Atatürk Ortaokulu, 2. Musabeyli Yatılı Bölge Ortaokulu, 3. Mehmet Temel Ortaokulu, 4. Nihat Başoğlu Ortaokulu, Genç Kızlar Takım Sıralaması 1. M.H.ve Ö.C.Mesleki ve Teknik Lisesi, 2. Musabeyli Çok Programlı A. Lisesi, 3. Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi, Genç Erkekler Takım Sıralaması 1. Musabeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2. Mesleki ve Teknik Anadolu İmam Lisesi, 3. N.Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi ve 4. Anadolu İmam Hatip Lisesi.”

Kaynak: İHA