Kayserispor'dan Taraftara Kombine Çağrısı

Sarıkırmızılı taraftarlar Passolig kartlarına 20, 80 veya 100 lira yüklemeleri durumunda sezonun ikinci yarısındaki tüm Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını izleyebilecek.

Kayserispor Kulübü başkanlığına getirilmesi beklenen Erol Bedir, taraftarların Passolig kartlarına 20, 80 veya 100 lira yüklemeleri durumunda sezonun ikinci yarısındaki tüm Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını izleyebileceklerini bildirdi.

Bedir, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, taraftardan sezonun ikinci yarısı için destek istedi.

Bedir, ligin 19. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 29 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Fenerbahçe ile yapılacak maçın bilet fiyatlarının batı tribün 80 lira, açık tribün 60 lira, kale arkası tribün 10 lira, güney kale arkası tribün 120 lira ve misafir tribün 150 lira olarak belirlendiğini kaydetti.

Taraftarın Passolig kartlara batı tribün için 100 lira, açık tribün için 80 lira veya kale arkası tribün için 20 lira yüklemesi halinde, Fenerbahçe ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçı da dahil sezonun ikinci yarısında oynanacak tüm iç saha karşılaşmalarını izleyebileceğini belirtti.

Taraftardan takımın yanında olmasını isteyen Bedir, şöyle devam etti:

'Takımımızın içinde bulunduğu arzu etmediğimiz durumdan kurtulması, şehrimizde son günlerde esen olumlu havanın devam etmesi için değerli hemşehrilerimizin bu davetimize olumlu cevap vereceklerine ve bütün maçlarımızda Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadını dolduracaklarına inanıyorum. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız için şehrin merkezi bir yerinde kart satışı ve bilet doldurma merkezi oluşturulmuştur.'

Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Ocak'a kadar hizmet verecek merkezde, iç saha maçlarının tamamı için yükleme yaptıran taraftarlara takımın atkısının da hediye edileceğini belirten Bedir, iç saha maçlarının olduğu gün Passolig kartlarını gösteren taraftarların, Büyükşehir Belediye Başkanının talimatıyla toplu ulaşım araçlarından ücretsiz istifade edeceklerini de kaydetti.

Kaynak: AA