İnegölspor'a Üç Takviye

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, ikinci devre öncesi kadrosunu üç yeni isim ile güçlendirdi.

Gözünü play-off’a diken bordo beyazlılar, zorlu maraton öncesi kadrosunu Kocaeli Birlikspor’dan Raif Demir, Ümraniyespor’dan İsmet Hakkı Şimşek ve Aydınspor 1923’ten İsa Akgül ile güçlendirdi. İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, "İkinci devre cumartesi günü başlayacak. İnşallah galibiyetle başlarız. Her şeyin hayırlısı olur. Birinci devreyi geride bıraktık, önümüze bakacağız. Tabi bu arada 6 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Onların yerini dolduracak yeni arkadaşlar transfer ettik. Bu arkadaşlar daha önce kulübümüzde oynamış, İnegölspor’a mal olmuş kardeşimiz Raif Demir ile 1,5 yıllık anlaştık. Aydınspor’dan İsa kardeşimizle 1,5 yıllık, Ümraniyespor’dan İsmet Hakkı zaten iki haftadır takımımızla çalışıyor. Onunla da 1,5 yıllık anlaşma sağladık. Kasımpaşa’dan Hamit Yıldırım kardeşimizle de anlaştık. Oda akşam üzeri burada olacak. Altyapıdan Gökhan Kurumuş kardeşimizi de profesyonel yaptık. İnşallah forvet bölgesine iki transfer daha yapacağız ve bitireceğiz. İnşallah kazasız belasız bir dönem geçiririz, istediğimiz yerde ligi bitiririz" dedi.

Yeni transferlerden Raif Demir, "Maksadımız takımı üst sıralara taşımak. Şu anda orta sıralardayız. İyi bir çizgi yakalarsak play-off’a katılacağımızı düşünüyorum. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Aydınspor 1923’den transfer İsa Akgül ise, "Daha öncede Göztepe’de oynarken İnegölspor’la ilgili bir transfer durumumuz olmuştu. İnegölspor büyük bir camia. Buraya geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Ümraniyespor’dan transfer edilen İsmet Hakkı Şimşek ise, "İnegölspor ile sezon başında da bir görüşmemiz olmuştu. Kısmet bugüneymiş, bugün oldu. Burası çok büyük bir camia. Bütün futbolcuları çekebilecek bir camia. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. İnegölspor hak ediyor. Onun için hiç tereddüt etmedim" diye konuştu.

Kaynak: İHA