'Galatasaray Benim İçin Büyük Bir Fırsat'

Sarıkırmızılıların yeni transferi Rodrigues:'Türkiye'nin en iyi takımına geldim. Hedefimiz şampiyon olmak'

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, sarı-kırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sarı-kırmızılıların 4,5 yıllığına kadrosuna dahil ettiği Yeşil Burun Adaları asıllı Hollanda vatandaşı Garry Rodrigues, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun da yer aldığı toplantıda konuşan Rodrigues, sarı-kırmızılı takıma transferinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, 'Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Çok önemli bir camia için ter dökeceğim. Galatasaray benim için çok büyük bir fırsat. Onun için burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.' diye konuştu.

Yunanistan'ın PAOK ekibinden transfer edilen Garry Rodrigues, Spor Toto Süper Lig'de 14 Ocak Cumartesi günü Atiker Konyaspor ile yapacakları maçta oynamak istediğini dile getirerek, 'O maçta oynamak isterim. Hazır olduğumu söyleyebilirim. Diğer taraftan 21 gündür fiziksel antrenmanlar yapmıyorum. Oynamak istiyorum ama bu hocanın vereceği bir karar. Önemli olan sahada olduğum sürece Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek.' ifadelerini kullandı.

Süper Lig hakkında bilgi edindiğini belirten Rodrigues, Galatasaray ile dün ilk antrenmanına çıktığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

'Bütün takım arkadaşlarım beni en iyi şekilde karşıladı. Takım içindeki arkadaşlık çok iyi. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Kendimi bir seviye atlamış olarak görüyorum. Ben hem sağ hem de sol açıkta oynayabiliyorum. Son senelerde sol açıkta daha fazla görev aldım. Hocanın vereceği karara ve takımın ihtiyaçlarına göre sağ açıkta da oynayabilirim.'

Garry Rodrigues, çok iyi bir takıma geldiğini aktararak, 'Türkiye'nin en iyi takımına geldim. Hedefimiz şampiyon olmak. Ben de bu hedef doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım.' değerlendirmesinde bulundu.

Levent Nazifoğlu da çok önemli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını dile getirdi.

Bu arada Rodrigues, basın mensupları önünde kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı ve formayla poz verdi.

Kaynak: AA