Ali Gürbüz'ün Hedefi Kırkpınar'da Başpehlivan Olmak

Muratpaşa Belediyespor'un başpehlivanı Gürbüz: 'Hedefim Kırkpınar'da yeniden başpehlivan olmak. Uzun bir aranın ardından sahana dönmek kolay olmuyor. İlk yılımda Kırkpınar'da üçüncü oldum ama bu benim için başarı değil, bizim için tek başarı altın kemeri almak'

Muratpaşa Belediyesporlu başpehlivan Ali Gürbüz, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yeniden başpehlivanlık kürsüsüne çıkmak istediğini bildirdi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Murtapaşa Belediyespor güreş takımı, yağlı pehlivan güreşlerine günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

Birinci etap kamp çalışmalarını belediyenin Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezinde sürdüren takım, sabah antrenmanlarında kondisyon, öğleden sonra ise kuvvet ve devamlılık çalışması yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen 650 ve 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin başpehlivanı Ali Gürbüz, uzun bir aranın ardından geçen yıl sahalara döndüğünü hatırlattı.

Başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Gürbüz, 'Hedefim Kırkpınar'da yeniden başpehlivan olmak. Uzun bir aranın ardından sahana dönmek kolay olmuyor. İlk yılımda Kırkpınar'da üçüncü oldum ama bu benim için başarı değil, bizim için tek başarı altın kemeri almak. Antalya'ya ve Muratpaşa'ya hakettiği altın kemeri getirmek istiyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA