Samsun Canik Belediyespor, Kadrosunu Tanıttı

Kulüp başkanı Bayrak: 'Geçen yıl yakaladığımız başarıyı, bu sezon daha yukarıya taşımak istiyoruz' Başantrenör Öztürk: 'Bu yıl hiçbir takım için Samsun deplasmanı kolay olmayacak. Bütün takımların korkulu rüyası olacağız'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un, yeni sezonda mücadele vereceği kadrosu basına tanıtıldı.

Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, başantrenör Mehmet Can Öztürk ile basketbolcular katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan başkan Bayrak, oyunculara bu yıl çok güvendiklerini ve hazırlık döneminde yapacakları özel turnuvalarda güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.

Yeni sezonda Türkiye'yi Avrupa'da temsil etme hakkı kazandıklarını ve bunu en iyi şekilde yapacaklarını ifade eden Bayrak, 'Geçen yıl yakaladığımız başarıyı bu sezon daha yukarıya taşımak istiyoruz.' ifadesini kullandı.

Başantrenör Öztürk ise bu sezon ligin çok zorlu geçeceğini ve hedeflerinin yine play-off'a katılmak olduğunu dile getirdi.

Öztürk, ön eleme turunu geçmeye ve gruplara kalmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, 'Bu yıl hiçbir takım için Samsun deplasmanı kolay olmayacak. Bütün takımların korkulu rüyası olacağız. Bunun için oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Canik Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Genç de takıma bu yıl çok güvendiklerini, sporda marka olacaklarına inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından basketbolcular da tanıtıldı.

Kaynak: AA