Raul Meireles'in yeni takımı

Fransız ekiplerinden Marsilya, Lassana Diarra'nın ayrılma ihtimaline karşılık Raul Meireles ile anlaşma noktasına geldi. Portekizli futbolcunun yüksek maaşa imza atacağı iddia ediliyor.

Galatasaray'ın yaz transfer dönemi boyunca görüşmelerde bulunduğu ancak kadrosuna katamadığı Lassana Diarra, devre arasında Marsilya'dan ayrılacak. Kazanacağı imza parasıyla birlikte Lokomotif Moskova'ya olan borcunu ödemeyi düşünen futbolcunun bu sebeple Fransız kulübünden ayrılacağı aktarıldı.

Diarra için belirsizliğin sürdüğünü belirten Passi şu ifadeleri kullandı:

'Şu anda kalacak mı, bilmiyorum. Transfer dönemi sona erdi ve o burada. Bana göre sıra dışı bir oyuncu. Onun ayrılık ihtimaline karşı planlarımı yaptım, alternatiflerimiz var. Bugün burada, çalışıyor ve bizimle olduğu için mutluyuz.'

Raul Meireles'in yeni takımı

MEIRELES İMZAYI ATIYOR

Fransız basını Diarra'nın ayrılığı ile ilgili olarak flaş bir iddiayı da gündeme getirdi. O iddiaya göre Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli orta saha Raul Meireles, Fransız kulübüyle görüşüyor. Diarra'nın boşluğunu doldurmak isteyen ve ona bir alternatif hazırlamak isteyen Fransız kulübünün futbolcuyu renklerine bağlamak üzere olduğu iddia edildi.

Meireles'in, Marsilya'yla iyi bir kontrata imza atacağı belirtiliyor.

Hatırlanacağı üzere 33 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe'nin sözleşmesi sona ermişti. Sarı lacivertli kulüp tecrübeli futbolcu ile sözleşme yenilememeyi tercih etmişti.