Kasımpaşa, Ligdeki İlk Galibiyetini Almak İstiyor

Lacivertbeyazlı ekip, yarın konuk olacağı Medipol Başakşehir'i yenerek, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak Kasımpaşa, rakibini yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan lacivert-beyazlı ekip, ikinci haftada ise sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak, ilk 2 haftayı 1 puanla 17. sırada tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir ise ilk hafta sahasında Fenerbahçe'yi 1-0, ikinci haftada da deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Lider Galatasaray'ın ardından averajla ikinci sırada bulunan turuncu-lacivertliler, Kasımpaşa karşısında galip gelerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek.

- Kasımpaşa dış sahada rakibine kaybetmiyor

Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ile dış sahada yaptığı son 3 maçı kaybetmedi.

İki takım arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan son iki karşılaşma, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Kasımpaşa, 2012-2013 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ise 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Kaynak: AA