Didim Belediyespor Veteranlar Takımı Kuruluyor

Didim Belediyespor bünyesinde Vetaranlar takımı kuruluyor. Takımın kurulma aşamasıyla ilgili olarak ilk toplantı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş başkanlığında yapıldı.

Didim Belediyespor bünyesinde Veteranlar takımı kuruluyor. Takımın kurulma aşamasıyla ilgili olarak ilk toplantı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş başkanlığında yapıldı. Toplantıya Kulüp yöneticileri ile önceden futbol oynamış bazı isimler katıldı.

Toplantının içeriğiyle ilgili olarak bilgiler veren Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bağlı olarak veteranlar ligi kuruldu. Dolayısıyla Didim’de takım kuruyoruz. Bizde katılacağız. Deplasmanlı bir lig olarak; Bununla ilgili ilk toplantı yaptık. İlçemiz veteranlar takımı için şu an 45 kişi ile görüştük. Didim’de top oynayan ve diğer takımlar 1977 doğumlu ve öncesinde takıma girebiliyor. Bununla ilgili ilerleyen süreçte toplantılar yapıp, takımı kurma fikrimiz var. Katkı sağlamak isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA