Didim Belediyespor Emin Toplu'ya Emanet.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Didim Belediyespor’da Alparslan Başkaya’dan boşalan teknik direktörlük görevine Emin Toplu getirildi.

Didim Belediyespor’da takımın başına Emin Toplu getirildi.

Sezon başında anlaşılan Antrenör Alparslan Başkaya ile hafta iç yollarını ayıran mavi beyazlı yönetim Emin Toplu ila anlaşıldı. Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısıyla Emin Toplu basına tanıtıldı.

Basın toplantısından konuşan Didim Belediyespor’un çiçeği burnundan yeni antrenörü Emin Toplu, 40 yaşında kadar futbol oynadığını 2. Lig ve 3. Lig’de profesyonel olarak maçlara çıktığını belirterek “Profesyonel olarak 207 golüm var. 5 takımda kaptanlık yaptım. Çaykur Rizespor, Bucaspor, Sivasspor, Yeni Nazilli ve Muğlaspor gibi çeşitli takımlar futbol oynadım. Şu anki mevcut takımda yer alan Orhan ile Denizli Belediyespor’da, Süleyman ile de Muğla’da birlikte top oynadık. Didim Belediyespor hedefleri var. Yardımcı antrenörler ile yolumuza devam edeceğiz. Takımı bir kez izledik. Bütçemize göre oyuncular transferi isteyebiliriz ama eldeki mevcut kadroyu da bakıp değerlendireceğiz. Gayemiz Didim Belediyespor’u iyi noktalara taşımak; bunu da hep birlikte yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ise, sezon başında Alparslan hoca ile anlaşmalarına rağmen bazı eksikliklerden dolayı Alparslan Başkaya ile karşılıklı olarak anlaşıp ayrıldıklarını söyledi.

Didim Belediyespor’un 3. Lig hedefi olduğunu belirten Altıntaş, “Tecrübeye ihtiyacımız var. Hedeflerimiz belli;.Bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bu anlamda sponsor anlaşması imzaladık. Taraftar kart çalışmamız var. Bunu önümüzdeki günlerde basına ve kamuoyuna açıklayacağız. Bu anlamda Didim’in duyarlı esnaflarından ve vatandaşlarından destek bekliyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Didim Belediyesi bize zaten her zaman destek oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu noktada yeni sezonda çok daha güzel çalışmalar imza atacağız. Yeni hocamızla güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Tanıtım toplantısına Didim Belediyespor genel Kaptanı Evren Ermurat ile Basın sorumlusu Özer Çınar’da hazır bulundu.

Kaynak: İHA