Belediye Başkanı Kesimoğlu'ndan Kırklarelispor'a Moral Kahvaltısı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor futbolcuları ve yöneticileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kesimoğlu, hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçı öncesi futbolculara başarılar diledi.

Lige Tuzlaspor galibiyeti ile başlayan Kırklarelisporlu futbolcuları tebrik eden Kesimoğlu, Kırklareli'nin adının Türkiye'ye duyuran tüm futbolcu ve yöneticilere başarılar temennisinde bulundu.

Kırklareli'nin hak ettiği noktalara taşımak i̇çi̇n çalıştıklarını aktaran Başkan Kesimoğlu, şöyle konuştu:

'Biz yerel yöneticiler olarak Kırklareli'mizi en üst noktalara taşıma gayreti içerisindeyiz. Kırklareli'mizin tanıtımında, isminin duyurulmasında sizlere de çok büyük işler düşüyor. Futbol bir takım oyunu. Tek elle alkış tutulmaz. Bir el sizler, bir diğer el ise yöneticileriniz. Yönetici arkadaşlarımız can siper hane çalışıyorlar ve Kırklarelispor için fazlası ile mücadele ediyorlar. Biz de yerel yönetim olarak bu mücadelelerinde her zaman Kırklarelispor'un yanında oluyoruz. Elimizden geldiğince katkı sağlıyor destek oluyoruz. Biz, aynı heyecan ile Kırklarelisporu'muza destek olmaya devam edeceğiz. Sizin de sahada göstereceğiniz performans bizler için gurur olacak. Hepinize başarılar diliyorum.'

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ise, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'nun Kırklaarelipor'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA