Kesimoğlu'ndan Kırklarelispor'a Moral Kahvaltısı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklarelisporlu futbolcular ve yöneticilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta yer alan Kırklarelisporlu futbolcular ve yöneticiler ile bir araya gelen Kesimoğlu, hafta sonu oynanacak MKE Ankaragücü maçı öncesi futbolculara başarılar diledi.

Sezona Tuzlaspor galibiyetiyle başlayan Kırklarelisporlu futbolcuları kutlayan Kesimoğlu, “Şehrimizin hak ettiği noktalara taşımaya çalışıyoruz. Biz yerel yöneticiler olarak Kırklarelimizi en üst noktalara taşıma gayreti içerisindeyiz. Kırklarelimizin tanıtımında, isminin duyurulmasında sizlere de çok büyük işler düşüyor. Futbol bir takım oyunu. Tek elle alkış tutulmaz. Bir el sizler, bir diğer el ise yöneticileriniz. Yönetici arkadaşlarımız can siperhane çalışıyorlar ve Kırklarelispor için fazlası ile mücadele ediyorlar. Bizde yerel yönetim olarak bu mücadelelerinde her zaman Kırklarelispor’un yanında oluyoruz. Elimizden geldiğince katkı sağlıyor destek oluyoruz. Biz aynı heyecan ile Kırklarelisporumuza destek olmaya devam edeceğiz. Sizinde sahada göstereceğiniz performans bizler için gurur olacak. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Can, “Sayın Başkanımız, ağabeyimiz Mehmet Siyam Kesimoğlu, bugüne kadar bize fazlası ile destek oldu ve destek olmaya devam ediyor. Her zaman yanımızda, arkamızda oldu. Bizleri desteklemesi bizlere ayrı bir güç verdi. Kendisine yönetim kurulumuz ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kahvaltıya Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Başkan Yardımcısı Adem Sevim, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelisporlu yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Kaynak: İHA