FETÖ'nün 'Fotoğraf Albümü'nün Ele Geçirilmesi

Büyükşehir Belediye Erzumspor Teknik Direktörü Yıldırım: '(FETÖ'ye yönelik soruşturma) Olmadığım bir fotoğrafta benim ismim geçti. O fotoğrafta yer alan kişi ben değilim, başka bir kişi' 'Benim bugüne kadar terör örgütleriyle özellikle FETÖ ile alakalı veya başka şeylerle hiçbir ilişkim olmadı' Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gülcü:'Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da FETÖ falan yok. Böyle bir şey olması beklenemez. O fotoğraftaki başka bir adam'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada örgütün fotoğraf albümü olarak nitelendirilebilecek görsellerin ele geçirilmesine ilişkin 'Olmadığım bir fotoğrafta benim ismim geçti. O fotoğrafta yer alan kişi ben değilim, başka biri.' dedi.

İzmir merkezli 4 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda, zanlıların evlerinde ele geçirilen örgüt üyelerinin fotoğraflarında yer aldığı öne sürülen Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve kulübün avukatı Sefer Sani Gülcü, kulüp tesislerinde basın açıklaması yaptı.

Yıldırım, bahse konu olayla ilgili çıkan fotoğraflarda kendisinin olmadığı ve fotoğrafta kendisine çok benzeyen başka birinin yer aldığını savundu.

Terör örgütleriyle ilgisinin olamayacağını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

'Biz buraya geldiğimizden beri iyi bir aile ortamı oluşturmaya çalıştığımızı söyledik. İyi bir aile de olduk. Bunu hazmedemeyen bazı insanlar var. Bu aile ortamını bozmaya çalışanlar, bozamadılar ve farklı yönlerden girmeye başladılar. Olmadığım bir fotoğrafta benim ismim geçti. O fotoğrafta yer alan kişi ben değilim, başka bir kişi. Benim bugüne kadar terör örgütleriyle, özellikle FETÖ ile alakalı veya başka şeylerle hiçbir ilişkim olmadı, olmaz da. Ben kulübüne bağlı, başkanını, yöneticilerini, taraftarlarını seven, işini de düzgün yapmaya çalışan biriyim. Futbolculuk döneminde de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Hakan Şükür, Arif Erdem ve Emre Belözoğlu ile oynadım. Ama sadece oynadım. Diğer başka bir şekil hiçbir ilişkim olmadı.'

- 'Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da FETÖ falan yok'

Gülcü ise Yıldırım'ı kulübe çağırmadan önce konuyu araştırdıklarını söyledi.

Yıldırım'a son noktaya kadar güvendiklerini dile getiren Gülcü, 'Basında çıkan o fotoğrafta Yıldırım hocamız yoktur. Ona çok benzeyen başka birisi. Yani o kişinin de suçlu olup olmadığına karar verecek biz değiliz. Onun FETÖ'cü olup olmadığına da karar verecek biz değiliz. Başka bir adam var. Bu bizim hocamızla alakalı değil. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da FETÖ falan yok. Böyle bir şey olması beklenemez. O fotoğraftaki başka bir adam. Yıldırım hocaya iftira atarak, ilgi odağı haline gelmek istiyorlar. Bunlar cezai ve hukuki anlamda sorumludurlar. Kulüp olarak bunun takipçisi olacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA