Basketbol Açıklaması Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi

Samsun'da Canik Belediyespor ile 3 yabancı takımın katılacağı Uluslararası 1. Samsun Cup Hazırlık Turnuvası düzenlenecek

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Canik Belediyespor'un Uluslararası 1. Samsun Cup Hazırlık Turnuvası'na katılacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 22-24 Ekim tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya, Canik Belediyespor'un yanı sıra, Romanya'dan Asociatia Baschet Feminin Universitatea Cluj, Bulgaristan'dan Haskovo 2012 ve Lübnan'dan Riyadi Club takımları katılacak.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, Canik Belediyespor'un bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da mücadele edeceğini hatırlatarak, '5. sezonumuzda da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilkini düzenleyeceğimiz uluslararası turnuvanın hem takımımızın iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi hem de şehrimizin tanıtımı açısından faydalı olacağına inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı turnuvayı izlemeye davet ediyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA