Yaz Spor Okullarından 11 Bin Öğrenci Faydalandı

Büyükşehir Belediyesinin yaz dönemindeki spor okullarından yaklaşık 11 bin öğrenci yararlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla açılan yaz spor okulları sona erdi.

Yaz spor okullarında 54 uzman eğitmen tarafından, futbol, basketbol, voleybol, binicilik, su kayağı, buz pateni, yüzme, tenis, jimnastik, halk oyunları, kickboks, tekvando, okçuluk, satranç ve masa tenisi branşlarında eğitim verildi, okullara engelli öğrenciler de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş, mayıs ayında başlattıkları yaz spor okullarının bu yıl bir rekor kırarak 11 binin üzerinde öğrenciye hizmet verdiğini belirtti.

Spor A.Ş.'nin Kayseri'deki çocuklara spor anlamında en iyi hizmeti vermek için çalıştığını ifade eden İşlertaş, şunları kaydetti:

'Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu desteğin sonucunda da başarılı işler ortaya çıktı. Kış döneminde de spor okullarımız devam edecek. Kış döneminde buz pateni kursumuz ve Erciyes'te kayak okullarımız da olacak. Yetenekli olan çocuklarımız müsabık sporcu olarak devam edecek. Halkımız, önümüzdeki yıllarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin ismini çeşitli müsabakalarda da duyacak.'

Kaynak: AA