Kumluca Belediyespor Lige Dönüyor

Kumluca Belediyespor Futbol takımının 1. Amatör kümede mücadele edeceği bildirildi.

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve daha sonra liglere katılmaması nedeniyle küme düşen Kumluca Belediyespor, 2016-2017 sezonundan itibaren 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

Yeni oluşturulan takımın çalışmalarını bir süre izleyen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe ve Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Arıcıoğlu'ndan bilgi aldı.

Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, çoğunluğu Kumlucalı sporculardan oluşan takımın ligde başarılı olarak bir üst lige yükselmesini istediklerini ifade ederek, futbolda altyapının çok önemli olduğunu söyledi.

Futbolun bir takım oyunu olduğunu ve sporcular arasındaki uyumun çok önemli olduğunu dile getiren Çetinkaya, 'İki yıl ara vererek, altyapıya önem verdik. İnşallah takımımız ligde başarılı olur. Bir üst lige çıkar.' dedi.

Futbolcular ve kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden Çetinkaya, daha sonra futbolculara kendi elleriyle ikram edilen baklavadan yedirdi.

Kaynak: AA