Fatih Terim kararını verdi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kadro dışı bıraktığı futbolculardan sadece Caner Erkin'in dönüşüne sıcak bakıyor.

Fatih Terim kararını verdi
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası elemelerine Hırvatistan karşısında aldığı beraberlikle başlayan A Milli Takım'da gündem yine kadro dışı kalan isimler.

Herkesin en çok merak ettiği konu, EURO 2016 sonrası kesik yiyen futbolcuların takıma geri dönüp dönmeyeceği…

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fransa'da yaşanan prim tartışmaları ve hayal kırıklığının faturasını 6 oyuncuya kesmiş, Arda Turan başta olmak üzere Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i Hırvatistan kadrosuna çağırmamıştı.

Ancak Fatih Terim'in, bu isimler arasından Caner'i tekrar düşünmeye başladığı öğrenildi.

Fatih Terim kararını verdi

4 İSİM BİR DAHA YOK

Gençlik operasyonundan memnun kalan Fatih Terim 30 yaşını deviren Selçuk, Burak, Hakan ve Gökhan'ı 2018'i dikkate alarak bir daha kadroya çağırmayı düşünmüyor.

Caner'in ise Inter'le kötü bir hazırlık dönemi geçirdiği için kesik yediği ortaya çıktı. Beşiktaş'ta formunu bulmaya başlayan 28 yaşındaki solak, Ekim ayında Ukrayna ve İzlanda ile oynanacak eleme maçlarında ay-yıldızlı formasına kavuşacak.

ARDA DA DÖNEBİLİR

Caner'in yerine oynayan İsmail Köybaşı, Hırvatistan'dan yediğimiz tek golde penaltıya sebep olan isimdi. Bu arada Arda Turan konusunda ise sıcak bir gelişme olmasa da milli futbolcunun da önümüzdeki süreçte ay yıldızlı takıma dahil olması bekleniyor.