Dadaşlar, Karagümrük Maçından Puanla Dönmek İstiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor, Fatih Karagümrükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Çıkışımızı sürdürmek ve istikrarı sağlayabilmek için bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz." dedi.

BB Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Zafer Demiray, Sinan Demircioğlu, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenörü Emin Sarı, nezaretinde hazırlanan mavi-beyazlı ekip, zorlu Fatih Karagümrükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular, ardından topla birlikte çalışma yaparak tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, her maçın final olduğunu ifade ederek, "Zorlu bir maç. Hedefe gitmek için bu zorlukların üstesinde gelmeliyiz. Deplasmanlarda daha iyi netice almamız gerektiğini biliyoruz. Bu kez zorlu Karagümrük maçını da başarmak istiyoruz. Bunu başarmak için en az rakibinizden daha fazla mücadele etmelisiniz ki, kendi kaliteniz ortaya çıksın. Bunu başarmaya çalışacağız. Hep ipler bizim elimizde olmalı ve hiç bir şekilde bırakmamalıyız. Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bu zorlu virajı kazasız belasız atlatarak evimize puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum’ diye konuştu

Mavi-Beyazlı Kafile, 11 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Fatih Karagümrükspor maçı için 08 Eylül 2016 Perşembe günü Hava Yolu ile İstanbul’a geçecek.

Kaynak: İHA