Baba, Oğul Kartingçiler

Türkiye Karting Şampiyonası’nda 4 sezondur yarışan işadamı Süleyman Kolot ve 9 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Kolot, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Uşak’ta düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası 5. yarışında podyumda yer alan hedefleyen Kolot’lar şampiyonada kategorilerinde ikinci sırada yer aldı.

Türkiye Şampiyonası haricinde Belçika Rotax Max Challenge ve Belçika BNL Karting Serisi yarışlarını da takip eden milli sporcu Ömer Asaf Kolot, Uşak’ta mini kategoriyi kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirip şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

2016 Türkiye Karting Şampiyonası, 2 - 15 Ekim tarihleri arasında Körfez Pisti’nde düzenlenecek yarışlar ile son bulacak.

Bodrumda yasayan tosfed iletisim danismani Atıl Atılgan yaptığı açıklamada önümü deki yillar da genç milli sporcunun çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Otomobil sporlarının Bodrum’da da yoğun talep gördüğünü, önümüzdeki günlerde, yeni projeleri gündeme getireceklerini ekledi.

Kaynak: İHA