Tredaş Spor'dan Galatasaray'a Transfer

IC Holding bünyesinde enerji dağıtım faaliyeti gösteren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), sosyal sorumluluk projesi kapsamında sponsorluğunu yaptığı TREDAŞ Spor’un 17 yaşındaki oyuncusu Emre Toprak, Galatasaray Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Altyapı Antrenörü Burak Emin Uğur, daha önceden izlemeye aldıkları, beğendikleri ve basketbol sporuna çok şey katacağına inandıkları TREDAŞ Spor’un başarılı oyuncusu Toprak’ı kadrosuna katmak için Tekirdağ’a geldi. TREDAŞ yetkilileri ve TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz ile görüşen Uğur, resmi mukavele imzalayarak genç oyuncuyu Galatasaray Basketbol Kulübü’ne kattı.

TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Gılbaz, yaptığı açıklamada, IC Holding bünyesinde enerji dağıtım faaliyeti gösteren TREDAŞ, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sponsorluğunu yaptığı TREDAŞ Spor’un başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, TREDAŞ Spor’un Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeken bir kulüp olduğunu dile getirdi. Gılbaz, şunları kaydetti:

"Kulübümüz sponsorumuz olan TREDAŞ’ın bizlere sağladığı imkan ve destekleri ile ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza hem sporu sevdirmek hem de Emre Toprak gibi yeteneklerin keşfedilerek ülke sporuna katkı sağlamayı hedef edinmiştir. Kulübümüz bundan önce de Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Banvit gibi üst seviyedeki kulüplere de sporcu vermiş olup bundan sonra da sporcu yetiştirmeye ve ülke gençlerine katkıda bulunmaya devam edecektir. Ayrıca Emre Toprak’ın bu günlere gelmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim."

Kaynak: İHA