Osmanlıspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Başkent temsilcisi Osmanlıspor, yaptığı antrenmanla zorlu Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Başkent temsilcisi Osmanlıspor, hafta sonu oynayacakları zorlu Trabzonspor maçının hazırlıklarına Ostim Stadı’nda yaptığı antrenmanla devam etti. Osmanlıspor’un 2 yeni transferi antrenman öncesi basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Sakatlığı bulunan Engin Bekdemir ve Ümit Milli Takımda bulunan Tugay Kacar, antrenmanda yer almadı. Antrenman, ısınma ve Koordinasyon çalışmalarıyla başladı.

Daha sonra taktiksel oyuna geçildi. Saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla antrenman sona erdi. Yoğun maç temposundan dolayı U21 takımından 10 oyuncu takıma dahil edildi.

“Ben buraya gelecek için etkili olmaya geldim”

Osmanlıspor’un yeni transferlerinden Adam Maher, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile daha önce görüştüğü belirterek, “Bana hep olumlu yaklaştı. Ben ne istediğimi ona anlattım, o bana ne istediğini anlattı. Daha sonra süreç hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ben burada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Onlar ne istediklerini biliyorlar. Ben buraya gelecek için etkili olmaya geldim. Bunu da biliyorlar, bu çok önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

Maher, Avrupa maçlarıyla ilgili olarak da, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bir sonraki tura geçmek için her şeyimizi vereceğiz” diye konuştu.

Regattin: "Türkiye’yi tanıyorum"

Yeni transferlerden Adrein Regattin ise çok iyi karşılandığını ve çok iyi bir takıma geldiğini söyleyerek, “Eşimle beraber Türkiye’ye tatile çok gelmiştim. Türkiye’de oynayan arkadaşlarım Türkiye’den çok çok iyi bahsettiler. Türkiye’yi tanıyorum. Umut Bulut ile de çok yakın arkadaşız, çok iyi şeyler bahsetmişti, bana anlattıkları gibi çıktı” şeklinde konuştu.

Regattin, Avrupa maçlarıyla ilgili olarak, “Ondan önce Trabzon maçımız var, çok çok önemli bizim için. O maçı oynadıktan sonra Avrupa maçını düşünmeye başlayacağız” dedi.

Takımdaki yeri konusunda konuşan Regattin, “Buna ben bir şey diyemem. Her gün çalışıyorum, daha da çok çalışacağım. Daha sonra kararı göreceğiz hep birlikte. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı, çok iyi bir grup var. Çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: İHA