Beylikdüzü'nde 4 Bin 500 Çocuk Yazı Sporla Geçirdi

Her yıl sayısı artarak eğitimlerine devam eden Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları, 2016 yaz sezonunu birçok branşta 4 bin 500 öğrenciyi sertifika sahibi yaparak kapattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çocuklara madalya ve sertifika takdimi yaptığı kapanış töreninde, “Spor yapan çocuklar, gelecekte sağlıklı birer yetişkin olacaktır” dedi.

2016 yaz döneminde öğrencilerin daha genç yaşta sporla tanışmalarını ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla gerçekleştirilen Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreni gerçekleşti. Çocukların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmesi için müzikler ve ikramlar eşliğinde yapılan törende, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımları ve müdürler öğrencilere sertifika ve madalyalarını tek tek takdim etti. Basketbol, voleybol, jimnastik, futbol, karate, bisiklet, satranç, taekvondo, masa tenisi, tenis, okçuluk, rüzgar sörfü, yelken, yüzme dallarında yaz boyunca eğitim alan 4 bin 500 öğrenci geleceğin sporcusu olmak üzere ilk adımını attı.

7’den 77’ye spor yapılacak

Katılımcılara hitaben konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Çocukların ve velilerin ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bu tip kurslara katılarak şehirle ve bizlerle bağ kuracaklar” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde Spor Müdürlüğü’nün kurulduğuna da dikkat çeken İmamoğlu, “Müdürlüğe bağlı olarak tenisten basketbola, voleyboldan futbola birçok sahayı sizlerle buluşturacağız. Bu müdürlük, 7’den 77’ye herkes için spor amacıyla hizmet verecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA