BB Erzurumspor Kulübünden Ahmet Yıldırım Açıklaması

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım adına yapılan haberlerle ilgili yönetim kurulu adına basın açıklaması yaptı.

Av. Demirhan’ın yaptığı yazılı açıklamada, “İnternet haber sitelerinde Ahmet Yıldırım ile ilgili FETÖ terör örgütü ilişkilendirilmesini şiddetli kınıyor ve bu asılsız haberleri yapan hainlerle er geç hesaplaşacağız. Yönetim olarak Ahmet Yıldırım’ın arkasındayız. Bundan hiç bir Erzurumlunun, hiç bir Erzurumsporlunun şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Yıldırım hocamızın arkasındayız”

Av. Demirhan, BB Erzurumspor üzerinde çirkin oyunlar oynandığına belirterek asılsız haberleri yaptıranları de servis ettirenleri de bildiklerini ifade ederek kamuoyuna şu açıklamada bulundu:

“15 Temmuz darbe girişimi akşamı ben ve yöneticilerim, teknik heyet, futbolcularımızla birlikte hainlere karşı net karlılığımız ortadır. İkinci Lig şampiyonu olarak çıkan takımımız hiç bir aksilik çıkmadan kamp çalışmalarını başarılı bir şekilde yapmış, Türkiye ve Dünya’daki yıldız oyuncuları transfer ederek Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırım ve ekibi ile yeni bir şampiyon adayı takım kurmuştur. Sezonun ilk maçında kendi evimizde konuk ettiğimiz Amedspor maçında 3-5 kendini bilmezin Erzurumspor’un maçını provoke etmesi sonucu maça konsantre olamayan takımımız maalesef üç puanı Amedspor’a kaptırmıştır. Bu provokatör eylemlerin Erzurumspor’umuzun başarısını istemeyen hainler açıkça ortada. Bununla yetinmeyen hainler, internet ve sosyal medya ortamında Türk Futbolunun saygın, kişilikli, başarılı vatan evladı Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırım’ı isnat ederek basın ahlak ilkeleri ile bağdaşmayan asılsız görüntü ve fotoğrafları, Ahmet Yıldırım gibi göstererek haber servisi ederek değerli hocamız Ahmet Yıldırım’ı FETÖ terör örgütü ile ilişkilendirilmesi Ahmet Yıldırım’ın şahsında Erzurumspor’a ve Erzurum şehrine yapılan küçümsenmeyecek büyük bir ihanettir. Bu haberlerin maksatlı ve kasıtlı olarak servis edilmesini Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü olarak şiddetle kınıyoruz. Biz bu ihanetin hesabını Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinde muhataplarından sormak adına suç duyusunda bulunduk. Bununla ilgili de mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bütün hainler bir araya gelse de şunu çok iyi bilmelerini istiyorum, şampiyon olmamızı engelleyemeyeceklerdir. Erzurum’un değeri ve şerefi olan Erzurumspor’a tüm Erzurumluların sahip çıkması gerekmektedir. Ben ve Yönetimim Türk Futbol Kariyerine altın harflerle ismini yazdıran Ahmet Yıldırım hocamızın arkasındayız.”

Kaynak: İHA