Sökeli Kick Boksçular Denizli'den 7 Madalyayla Döndü

Sökeli Kick Boksçular Denizli’de düzenlenen 4. Pamukkale Kick Boks Turnuvası’ndan 3 Altın, 4 gümüş madalya ile döndü.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuva Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti. Hafta sonu gerçekleşen turnuvaya 17 ilden, 415 sporcu katılırken; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Turnuvaya Söke’den 13 sporcu katıldı.

Söke Ece Spor Kulübü sporcuları Hasan Şimşek Büyükler kategorisi 80 Kg’da birinci, Özlem Avcı Büyükler kategorisi 55 Kg’da birinci, Ahmet Efe Dönmez Gençler kategorisi 80 Kg’da birinci olarak altın madalyanın sahibi oldular. Diğer taraftan Söke Ece Spor Kulübü sporcuları Abdullah Şimşek büyükler 80 Kg’da ikinci, Erdal Alp büyükler 70 Kg’da ikinci, Taner Ağa gençler +80Kg’da ikinci, Özgür Aslan gençler 70 Kg’da ikinci olarak gümüş madalyaların sahibi oldular. Turnuvada ikici olarak gümüş madalya alan Erdal Alp, Taner Ağa ve Özgür Aslan’ın ilk kez turnuva deneyimi yaşamaları ve başarı elde etmeleri dikkat çekti.

Söke Ece Spor Kulübü Antrenörü Kenan Sıtacı sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı mutlu odluğunu ifade ederek; “13 sporcu ile katıldığımız bu önemli turnuvadan 7 madalya ile Söke’ye döndük. Başarıyı kazanmamızda bizlere katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA