Söke'de Futbol Heyecanı Giray Bulak Ve Oğuz Çetin İle Başlıyor

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Halı Saha Turnuvası’nın bu yıl 10.Su gerçekleştirilecek.

Söke Belediyesi 10. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılış kokteyline Türkiye’nin efsane spor adamları Giray Bulak ve Oğuz Çetin de katılacak. Açılış kokteylinin ardından turnuva heyecanı ilçe protokolünün açılış maçıyla start alacak. Açılış Kokteyli turnuvanın yapılacak Yenikent Halı Saha’da 6 Eylül Salı günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Söke Yenikent Halı Saha’da yaşanacak halı saha futbol turnuvasına bu yıl yine iki grupta toplam 16 takım katılıyor. Söktaş, Kahveciler Odası, Baro, iş Bankası, Söke Un, Savuca Mahallesi, Eğitim-Sen ve Karadenizliler Derneği ‘A Grubu’nda; Söke Belediyesi, Bakkallar Odası, Elektrikçiler Odası, Kuşadası Belediyesi, Sibaş, Ağaçlı Mahallesi, Kızılay ve Sökespor Veteranlar ise B Grubunda mücadele edecek.

Turnuvanın ilk akşam maçlarında; 19.00-20.00 Söke Belediyesi-Kuşadası Belediyesi, 20.00-21.00 Karadenizliler Derneği-Savuca Mahallesi ve 21.00-22.00 Söktaş-İş Bankası Takımları karşı karşıya gelecek. Turnuva 28 Ekim’de oynanacak olan final maçları ile sona erecek.

Kaynak: İHA