Altınordu'ya İki Kupa, Dört Ödül

Altınordu U14 ve U16 takımları, Sırbistan’daki Elite Neon Cup’ta namağlup şampiyonluğa ulaşırken, dört oyuncusu da ödül kazandı.

Altınordu, Sırbistan’da düzenlenen Elite Neon Cup U14 ve U16’da namağlup şampiyonluğa ulaşıp İzmir’e çifte kupayla dönerken, dört de ödül kazandı.

Dört ödül

U14’ler, normal süresi golsüz sona eren maçta OFK Belgrad’ı penaltılarla 4-2 mağlup ederek kupaya uzandı. Bu ekipten Nahit Camkesenler “En İyi Kaleci”, Yiğit Emre Çeltik “En İyi Oyuncu” ve Sarper Çağlar “En İyi Golcü” ödüllerinin sahibi oldu. U16’lar ise Krasnodar ile oynadığı maçı tek golle kazanıp galibiyete uzandı ve kardeşleri gibi onlar da şampiyonluk kupası kaldırdı. Bu takımdan Muhammet Taha Tepe “En İyi Kaleci” seçildi.

Beş maçta üç galibiyet iki beraberlik

Altınordu U14 Takımı, turnuvada oynadığı beş maçta üç galibiyet iki beraberlik alırken 12 gol attı, sadece finaldeki seri penaltılar sonucunda iki gol yedi. U16 Takımı ise dört galibiyet, bir beraberlik aldığı turnuvada 10 gol atarken, yedi gol yedi. Elite Neon Cup’ta Partizan, Kızılyıldız, Udinese, OFK Belgrad ve Krasnodar gibi güçlü ve tanınmış ekipler yer aldı.

Kaynak: İHA