Yeni Malatyasporlu Futbolcular İddialı

Mehmet Sak:'Denizlispor maçını da en güzel şekilde geçip, önümüzdeki haftalara bakmak istiyoruz' Sinan Özkan:'Deplasmanda oynayacağımız zorlu Denizlispor maçını kazanmak istiyoruz'.

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular, yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Sak, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında aldıkları galibiyetlerden memnun olduklarını söyledi.

Alınan iki galibiyetin önemli olduğunu aktaran Mehmet Sak, 'Sezona en iyi şekilde hazırlanmıştık. Hedefe oynayacak da bir kadro oluşturuldu. İyi bir takım olduk. Takıma yeni katılan futbolcular çabuk kaynaştık. Tabi arkadaşlık ve kaynaşma takım olmanın en büyük etkenlerinden birisini oluşturuyor. Bu şekilde gittiğimiz sürece bu sezon her şeyin güzel olacağına inanıyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Mehmet Sak, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, 'Önümüzde Denizlispor maçı var. Önümüze hafta hafta bakmak istiyoruz. Denizlispor maçını da en güzel şekilde geçip, önümüzdeki haftalara bakmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

- 'Takım olarak iyi hazırlandık'

Forvet oyuncusu Sinan Özkan ise Denizlispor karşılaşmasını kazanıp, çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Lige iyi başladıklarını, Denizlispor maçıyla iyi gidişatı devam ettirmek istediklerini aktaran Sinan Özkan, 'Yeni Malatyaspor'dan kimse böyle bir başlangıç beklemiyordu ama takım olarak iyi hazırlandık. Ligde 2 hafta ve 6 puan bizim açımızdan oldukça iyi bir başlangıç oldu.' dedi.

Sinan Özkan, takımda güzel bir hava oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Takımda her şey oldukça iyi gidiyor. İyi bir hava ve arkadaşlık ortamı var. Lige de iyi bir başlangıç yaptık ve moraller iyice yükseldi. Milli maçlar arasını iyi değerlendirdik. Önümüzde Denizlispor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız zorlu Denizlispor maçını kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.'

Kaynak: AA