Levent Nazifoğlu Beyaz Futbol'a konuştu

Galatasaray'ın sportif yöneticisi Levent Nazifoğlu geçen transfer dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Levent Nazifoğlu Beyaz Futbol'a konuştu
Beyaz Futbol canlı yayınına bağlanan Galatasaray'ın sportif yönetici Levent Nazifoğlu, transfer sezonu ile ilgili açıklamlarda bulundu.

Levent Nazifoğlu transfer sezonunda en iyi transferi Galatasaray'ın yaptığı söylerken, kendilerini şampionluk yarışında Beşiktaş'ın zorlayacağını ifade etti.

'DENAYER AĞLADI'

Transfer sezonunda en çok istedikleri futbolcuların başında Denayer'in ağladığını dile getiren Nazifoğlu, Denayer'i İstanbul'a getirmek için son dakikaya kadar beklediklerini, Cıty'nin teknik direktörü bırakmayınca transferin gerçekleşmediğini söyledi. Transferin gerçekleşmemesi üzerine Denayer'in ağladığı ifade etti.

'KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL'


Galatasaray son zamanlarda yapılan transferlerin kadroya derinlik kazandırdığını belirten Nazifoğlu ' Kimsanin kadrodaki yeri garanti değil' diye konuştu.

'30 BİN DOLALIK EV İSTEDİ'


Diarra transferinin neden gerçekleşmediğini anlatan Nazif oğlu ' Diarra ile para konusunda Lokomotiv Moskova ile anlaşmıştık. Diarra'nın bir ceza yeme ihtimali var. Cezayı ödemezse lisansının iptali konusu var. Biz Diarra'ya aylık aylık ödeme yapmak istedik. Çünkü, FIFA'dan ceza yerse kendimizi garanti altına almak istedik. Kulübümüz mağdur olmasın istedik. Bunu kabul etmediler. Bizim 'Olmazsa olmaz' dediğimiz şartımız buydu. Bir de çok garip istekleri oldu. Diğer futbolculara vermediğimiz birçok şeyi ona verdiğimiz zaman alınganlık yaratacaktı. 'Ben 30 bin euroluk bir ev istiyorum' diyordu. 2 tane 150 bin eurodan aşağı olmayacak araba talep etti. Kendisini biz istemedik. Bunları pazarlık konusu bile yapmadık. Biz bunları talep ettikten sonra cevap bile vermedik' dedi. 

SELÇUK İNAN VE HAKAN BALTA ÜZÜLDÜ MÜ?

Milli takıma .ağrılmayan Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın üzülmediğini belirten NAzifoğlu 'Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın çok üzüldüklerine şahit olmadım. Biraz da dinlenecekleri için sevinmişlerdi. Belki de olaya iyi yanından bakmak istedikleri içindi. Ancak, çok yorgun olduklarını düşünüyorlardı. zaten çok genç bir kadro kuruldu. Öyle bir deneme yapmak istiyor. Saygı duymak gerekiyor Fatih Hoca'ya.' diye konuştu.