Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Güneş Açıklaması

'Kendi evimizde konuk edeceğimiz Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Sertaç Güneş, 8 Ekim Cumartesi günü sahalarında konuk edecekleri Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önemli başarılar hedefledikleri yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

TED Ankara Kolejliler ve TOFAŞ ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Güneş, 'Bu maçlar lige en iyi şekilde hazırlanmamız açısından önem arz ediyor. Çünkü artık son viraja girdik. Sıkı çalışarak sezona tam anlamıyla hazır ve sorunsuz girmek istiyoruz.' diye konuştu.

Ligin ilk haftasında sahalarında Gaziantep Basketbol'u ağırlayacaklarını aktaran Sertaç Güneş, şu ifadeleri kullandı:

'Geçen sezon bu ligde ilk kez mücadele etmiştik. Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Avrupa'nın en önemli liglerinden birinde mücadele edeceğiz. Hedefimiz de geçen sezondan daha başarılı bir dönem geçirmek. Gençler ağırlıklı dinamik kadro kurduk. Biz bu kadronun başarılı olacağına inanıyoruz. 8 Ekim Cumartesi günü kendi evimizde konuk edeceğimiz Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.'

Kaynak: AA