'Sezon Başında Teklifler Aldım Ama...'

Galatasaray’ın Portekizli genç yıldızı Bruma, sezon başında teklifler aldığını ancak sarı-kırmızılı kulübü tercih ettiğini belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Galatasaray’ın genç yıldızı Bruma, pazar günü oynayacakları Antalyaspor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY’I TERCİH ETTİM"

Sezon başında birkaç tane teklif aldığını söyleyen Portekizli oyuncu, "Sezon başında gelen teklifler vardı ama Galatasaray’da kalmayı tercih ettim. Bu tercihimden dolayı da pişmanlık duymuyorum. Her maç, her antrenmanda kendimi geliştirmek ve takıma maksimum faydayı sağlamak istiyorum. İyi oynamaya devam ettiğinizde bazı teklifler gelecektir. Burada oynamaktan ve olmaktan çok mutluyum. Tek hedefim kontratım boyunca takıma fayda sağlamak" dedi.



“ŞİMDİ KENDİMİ DAHA KUVVETLİ VE HAZIR HİSSEDİYORUM”

Sarı-kırmızılı kulübe geldiğinde fizik olarak zayıf olduğunu vurgulayan Bruma, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her geçen gün daha da bilinçleniyorum. Çalışmalarıma, beslenmeme çok önem veriyorum. Şimdi kendimi daha fit, kuvvetli ve hazır hissediyorum. Beni örnek alan gençlere vereceğim öğütlerim var. Her antrenmanı bir maç gibi görüp hazırlanmaları, hocalarını dinlemeleri gerekiyor. Yemek ve dinlenmelerine de önem vermeleri gerekiyor. Takım arkadaşlarına duyacakları saygı da çok önemli. Allah da izin verdiğinde çok iyi futbolcu olabilirler."

Galatasaray’a geldiği ilk iki senede yeterli performans sergileyemediğini belirten genç yıldız, "La Liga’ya kiralandım. Bence bu doğru bir seçimdi. Kişilik ve futbol olarak kendimi bulduğumu ifade edebilirim. Bu da Galatasaray’daki başlangıcıma ve performansıma yansıdı" ifadelerini kullandı.

“LEVENT NAZİFOĞLU’NUN İSTEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

Derbi maçta gol atmasının kendisi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Bruma, "Beşiktaş maçında boşluk buldum ve kendimi denemek istedim. Devamı da geldi. Kendi güvenimi yenilemem için bu gol çok önemliydi. Takım olarak tabii ki galip gelmek isterdik ama beraberliği de önemli bir deplasmanda kötü algılamamak gerekir. Levent Bey’in (Nazifoğlu) benden bir gol talebi vardı, onun da isteğini yerine getirdiğim için çok mutlu oldum" açıklamasını yaptı.

"ÖNEMLİ YILDIZLARLA OYNUYORUM"

Bruma genç ve gelişime açık bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada önemli takımda, önemli yıldızlarla oynuyorum. Sadece Sneijder değil, Selçuk, Podolski gibi hem kaliteli hem tecrübeli oyuncularla birlikte olduğum için çok şanslıyım. Yolun başında olan biri olarak onlarla fikir alışverişi yapıyorum. Onlar da gelişimimde önemli pay sahibi oluyor."

Kaynak: İHA