Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir'de Masal Şatosu'nda 7-15 yaş grubundaki çocuklar için atölye çalışması yapılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu kentteki çocukların hafta sonunu neşe içinde geçirmesi için 8 farklı atölye çalışması hazırladı.

'Origami', 'renkli taşlar', 'illizyon', 'neşeli kardan adam', 'çocuk jimnastiği', 'rüzgar gülü', 'sende renk ver' ve 'kumbara' atölyelerinde ücretsiz hizmet sunulacak.

- Selka Hentbol'dan Büyükerşen'e ziyaret

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Selka Hentbol Takımı Başkanı Mert Kaya, Sportif Direktör Osman Özoğul, başkan yardımcıları Yenal Kaya ve Serkan Kaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp yönecileri, ziyarette Büyükerşen'e ve Genel Sekreter Engin Çakmak'a sırtında isimleri bulunan forma hediye etti.

Kulüp Başkanı Kaya, burada yaptığı konuşmada, hentbolda amaçlarının şampiyonluk olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen de 1980 yılında Eskişehir'in hentbolda pilot bölge seçildiğini ifade etti.

Kılıçoğlu Toprakspor, Etispor ve çok sayıda takımla Türkiye'de ve yurt dışında başarılı sonuçlar alındığını anlatan Büyükerşen, 'Etispor, Avrupa Şampiyon Kulüpler Ligi'nde üçüncü oldu. Selka Grup Eskişehir'in başarılı kuruluşlarından. Hentbol takımının şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Eskişehir'deki maçlarınıza gelmeye çalışacağım.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA