Adana Demirspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 6. haftasında 2 Ekim Pazar günü sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Aytaç Durak Tesisleri'nde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, koşuyla başladığı belirtildi. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın pas çalışmaları ve taktik ağırlıklı organizasyonlarla tamamlandığı kaydedildi.

Adana Demirspor kalecisi Emrullah Şalk, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Şanlıurfaspor karşısında saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sıkıntılı süreçten çıkmak istediklerini aktardı.

Karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Emrullah Şalk, takımda iyi bir arkadaşlık ve dayanışmanın olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti:

'Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var ve içinde bulunduğumuz durumun farkındayız. Almamız gereken puanları alamadığımız için bu 90 dakika daha da anlamlı hale geldi. Taraftarlarımızı ve bizi destekleyen insanları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza da inanıyorum.'

Adana Demirsporlu diğer futbolcu Ozan İpek ise galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Ozan İpek, Şanlıurfaspor maçının önemine değinerek, 'Son iki haftada hiç beklenmedik şekilde puan kayıpları yaşadık. Galibiyet için sahaya çıkacağız. Onun için iyi konsantre oluyoruz ve herkes gereken özveriyi gösteriyor. Lige birçok olumsuzlukla başladık ve bu takımı olumsuz etkiledi ama artık bunların bir önemi yok. Milli maç arasına 3 puan alarak girmek istiyoruz. İnşallah bu maçla iyi bir seri yakalamayı hedefliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA