1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara Açıklaması

'Eyüpspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz, bunu da başaracak kalitemiz ve gücümüz var'.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un 5. haftasında 2 Ekim Pazar günü sahalarında yapacakları Eyüpspor maçını kazanacak kaliteye ve güce sahip olduklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Özkara, Eyüpspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti.

Geçen hafta Sarıyer deplasmanında aldıkları 1-0'lık mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını vurgulayan Özkara, 'Eyüpspor maçını geride bırakarak, Eyüpspor karşılaşmasına odaklandık. Sarıyer maçında yaptığımız hataları biliyoruz ve bunlardan ders çıkardık. Eyüpspor maçına çok farklı çıkacağız. Sarıyer maçından sonra kenetlendik. Eyüpspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Sakatlıktan çıkan Oğulcan ve Yüksel'in bu maçta oynayacak olması gücümüze güç kattı. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz, bunu da başaracak kalitemiz ve gücümüz var.' diye konuştu.

Öte yandan, 1461 Trabzon, Eyüpspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Özkara yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada tek kale maç yaptı.

Antrenmana, tedavisi devam eden Ali Kuçik katılmazken, Rasimcan Değirmenci takımla çalıştı.

Kaynak: AA