Tevfik Lav Futbol Turnuvası Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle merhum futbol adamı Tevfik Lav’ın adını yaşatmak amacıyla bu yıl 5’incisi düzenlenen Futbol Turnuvası, birbirinden çekişmeli mücadelelerle başladı. U12 takımlarının mücadele ettiği turnuvada minik sporcular, centilmenlik ve fair play içinde mücadelelerini gerçekleştirirken, Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Turgutluspor’u 5-2 ile geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi himayesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından organize edilen 5’inci Tevfik Lav Futbol Turnuvası, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla başladı.

Turnuvanın ilk gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgutluspor’la, Manisaspor, Göztepe ile Konyaspor, Akhisar Belediyespor’la Bergama Belediyespor, Denizlispor’la ve Beşiktaş, Bursaspor ile karşılaştı. Çekişmeli ve fair play havası içinde geçen müsabakaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak, Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Sorumlusu Orhan Haşim Elmalı, TÜFAD Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve çok sayıda futbolsever izledi.

Bol gollü başlangıç

Müsabakalar öncesi bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak, merhum futbol adamı Tevfik Lav’ın adını yaşatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün himayelerinde turnuvaya 5 yıldır ev sahipliği yaptıklarını belirterek, turnuvada yer alan tüm futbolculara ve teknik adamlarla yöneticilere teşekkür etti. 2005 doğumlu (U12) sporcuları kapsayan turnuvada minik sporcular, centilmenlik ve fair play içinde mücadelelerini gerçekleştirirken, Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 takımı, ilk maçta karşılaştığı Turgutluspor’u 5-2’lik skorla geçti.

Kaynak: İHA